Avesta BK
Hockey på riktigt
Bli medlem i Avesta BK
Isen tas bort i Avesta ishall
2021-03-22 11:17

Denna märkliga säsong lider mot sitt slut. Onsdagen den 31/3 är sista dagen då vi kommer att genomföra träningar. Sedan stängs kylaggregatet, och vi kan summera en säsong som aldrig blev någon riktig hockeysäsong. Förhoppningsvis ser det ljusare ut i samhället under sensommaren och vi kan återgå till en mer normal säsong 2021/22.

A-lag
Han är näste spelare att förlänga kontraktet.
2021-03-17 13:08, A-lag
Isak Rundblad hoppas pandemin lugnar ner sig så att det kan bli spel kommande säsong. FOTO: Produktion JaRocka.

Kontraktskrivningarna fortsätter för Avesta BK. I måndags blev det klart att backen Isak Rundblad väljer att fortsätta i ABK. Ett val som han menar var enkelt att göra.

-Det var ganska självklarhet när de frågade var man ville spela. Jag har nyligen också flyttat upp hit. Jag känner att hockeyn blir mycket roligare när man flyttat till Avesta. Det var inte svårt, när så många skrivit på dessutom, säger han.

A-lag
Skyttekungen förlänger kontraktet: ”Jag tycker vi har en bra grund”.
2021-03-16 13:58, A-lag
Centern Niclas Hero är optimistisk inför nästa säsong. Foto: My Gustafsson.

De två senaste säsongerna har han varit en av Avesta BK:s främsta målskyttar. Nu förlänger Niclas Hero sitt kontrakt med ABK över säsongen 2021/22.

-Jag behövde ingen längre betänketid. Jag vill spela, och kroppen känns frisk. Jag hoppas kunna bidra till laget, säger han inför den kommande säsongen.